WordPress & Woocommerce Ideal Plug

Een oplossing is snel gevonden. Investeringen blijven laag.De WP neighborhood biedt al veel modules en oplossingen. Dit betekent dat er minder maatwerk nodig is. WooCommerce is web optimization gericht.Door de opbouw van WordPress is deze oplossing zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie.

  • WordPress is anders dan platforms zoals Shopify, Wix en BigCommerce.
  • Je kan eenvoudig artikelen schrijven en pagina’s publiceren zonder dat je ook maar iets weet over code.
  • Deze hebben namelijk allemaal on-line e-commerce options ingebouwd, zodat je direct kan beginnen met verkopen.
  • Kortgezegd is WordPress een Content Management System met enorm veel mogelijkheden.
  • In het verleden hebben we al eens de beste WooCommerce uitbreidingen besproken.

WooCommerce is het perfecte e-commerce pakket voor bedrijven die on-line willen groeien. Door de grote hoeveelheid gratis modules is ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten niet duur. Je hebt geen final wordpress website van vendor lock-in omdat je gemakkelijk kan switchen naar een andere partij die WordPress ook beheerst.

WooCommerce biedt vele voordelen. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste redenen voor WooCommerce? WooCommerce is Open Source.WordPress heeft een wereldwijde community van professionele developers.

Ik zou WooCommerce aanraden voor bedrijven met een kleine product catalogus en waar relatief weinig in de order-afhandeling hoeft worden gewerkt. Woo blinkt vooral uit in zoekmachine optimalisatie. Voor grotere bedrijven is Magento 2 anders een betere oplossing. Weten wat WooCommerce voor jou kan betekenen? Kom langs voor een kopje koffie en vraag naar de mogelijkheden van WooCommerce.

Andere Betaalmethoden Voor Je Webshop

Benieuwd naar hoe we jouw site in WordPress hosting bouwen en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.

Binnen één week zette we een zoekmachine geoptimaliseerde webshop neer op foundation van WooCommerce in WordPress. Door gebruik te maken van WooCommerce is de content gemakkelijk te beheren en is de webshop supersnel te maken. Dit is goed voor de ranking in Google, maar ook goed voor een hoge conversie.

Wij zijn de WordPress specialist Onze WordPress builders zijn specialisten in het opzetten van innovatieve webshops die converteren. Wij helpen bij het ontwerp en de bouw van jouw WooCommerce shop WordPress. Met onze finest practices zorgen we ervoor dat jouw store op het hoogste niveau presteert.

Onze builders zijn gecertificeerd en ons bureau is companion van WordPress. Één van onze WordPress retailers SunChargers.eu is de grootste leverancier van photo voltaic powerbanks in de Benelux. Met een WooCommerce shop draaien ze de meest omzet through hoge Google rankings. Binnen no-time ontwikkelden we een gloednieuwe webshop voor Sunchargers.eu.

Woocommerce Pre