Woocommerce Voor Beginners

Zorg eerst dat je de “Wuunder Parcelshop” hebt ingeschakeld onder de verzendmethodes. Volg hieronder de praktische stappen en activeer de Parcelshop-functie in ‘no time’. Klik linksboven in het scherm op “Shipping”. Klik vervolgens op “Wuunder Parcelshop” in het midden van het scherm.

Dit kan bijvoorbeeld het e-mailadres zijn van het warehouse dat de zendingen gereed maakt. Selecteer welke status je aan een order wilt geven nadat je een verzendlabel hebt gemaakt. In het voorbeeld kiezen we bijvoorbeeld voor “Pending payment”.

Zorg eerst dat de “Actions” kolom aanstaat, dit doe je als volgt: klik eerst rechtsboven WordPress in het scherm op “Screen Options”. Klik achter een order op het groene icoon.

Dit is hoe de parcelshop picker eruit ziet in de checkout: Handmatig orders versturen via woocommerce

  • Dit is een scenario wat maar al te vaak voorkomt bij ondernemers die besluiten een webshop te starten.
  • Je producten zijn van topkwaliteit, maar je bent in Google nog steeds niet goed te vinden op belangrijke zoektermen.
  • Door het gebrek aan kennis over zoekmachine optimalisatie , worden ze through Google niet of nauwelijks gevonden.
  • Nederland gebruiken we iDeal voornamelijk om een eenmalige betaling te doen.
  • Langzamerhand raak je gedemotiveerd en denk je stiekem dat online ondernemen misschien toch niet zo geschikt is voor jouw kind enterprise…

Meestal kiezen shops voor de standing “Verzonden” and so on. 5: Aan de rechterkant kan je verzendmethodes en filters toepassen.

WordPress Onderhoud & Optimalisatie Werkzaamheden

Afterpay Voor Woocommerce

Als je geen carriers selecteert worden automatisch alle carriers aangezet. Daarna klik je op “Save changes” De parcelshop locator is nu klaar voor gebruik!

Nadat je een zending hebt geboekt bij Wuunder updaten we automatisch de standing van je order in WooCommerce. Je kunt de status na boeking zelf bepalen by way WordPress hosting of het drop-down menu “Set order standing after reserving to:”.

Hoe Koppel Je Je Woocommerce Webshop Aan Instagram Shopping?

Wil je weten welke filters je kunt toepassen, klik dan hier. 6: Als alle gegevens zijn ingevuld klik je onderaan de pagina op “Save modifications”. 7: De plugin is nu geconfigureerd! Ga nu naar je shop woocommerce en check of alles nog goed werkt. Laat je klant een zending rechtstreeks naar een parcelshop sturen