Woocommerce Of Magento 2? Voor

Hier houden we rekening mee als we je magento webshop bouwen. Ook na oplevering blijven we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoeken aan je webshop tot conversies leiden. We analyseren het gedrag van je bezoekers onder meer met Google Analytics en heatmaps.

Magento 2 Webshop

Hier voorkom je veel logistieke problemen mee. Je hoeft geen voorraad meer te reserveren en als je het laatste item magento hosting uit de winkel verkoopt, is het product ook niet meer voorradig in de webshop.

File Downloads And Product Attachments

Shopcommerce heeft magento webshop gecertificeerde builders in dienst, en is specialist in goed converterende professionele maatwerk Magento webwinkels. Content creatie & vertalingen Alle Magentodisciplines van Shopcommerce op een rij

High performance Magento internet hosting: Voor een Magento webshop die zo snel en stabiel mogelijk draait is een specifieke serverconfiguratie nodig. De serverkosten worden gecombineerd met een SLA. UX design en conversie-optimalisatie: Het design van een webshop is niet alleen een kwestie van een overzichtelijke site die er goed uitziet. Hoe je klanten jouw webshop ervaren is een belangrijke think about het ontwerp.

Contentcreatie: Mensen die in jouw producten geïnteresseerd zijn moeten je webshop kunnen vinden. In combinatie met de meertaligheid in Magento 2 zijn wij dus dé Magento associate voor als je jouw producten in binnen- en buitenland verkoopt. We kunnen ook helpen met andere vormen van on-line marketing, zoals retargetingcampagnes, e-mailmarketing en advertenties op Amazon, bol.com en Beslist. Shopcommerce heeft ruime ervaring met klanten die naast een on-line winkel ook een stenen winkel hebben. Je kunt hierbij denken aan de mogelijkheid om je ERP-systeem, zoals een kassasysteem, aan je webshop te koppelen.