Woocommerce Gratis Verzending

Maar door de kwaliteit van Big Commerce zijn zij nog lang niet uit het veld geslagen zoals Betamax dat vroeger wel was. Volgens Mirko gaat de marketing machine van Big Commerce nu in volle kracht voorruit en komen ze eraan. Ben je al bezig met headless eCommerce? Hier zijn ze nog niet mee bezig bij Buro Staal. Voor kleine partijen is het waarschijnlijk niet interessant denk Rosanne.

Woocommerce Plugin Voor Partners

Om daar mee te gaan werken. Daarom heb ik Rosanne geïntroduceerd bij Mirko Zecevic. Mirko is de man als het gaat om Big Commerce in Nederland.

Daar zal er huge wel een bijzitten die deze accordeon gebruikt. Rosanne heeft het tijdens het gesprek over Big Commerce. Dat je een webshop achterkant heb maar aan de voorkant verschillende outlets kunt hebben.

Shopify heeft een enorme plugin store. Daarmee woocommerce winnen ze toe nu toe de slag van Big Commerce.

Gaat er veel veranderen met de komst van Amazon? Het is een spannend dingetje.

Waar ik weer aangeef voor die kleine is het juist interessant. Nog meer mooie content material maken voor je product zonder gevangen te zitten in een webshop CMS. Zij doen dit nu ook een soort van door met WordPress en WooCommerce dit custom WordPress hosting made te maken voor de klanten. > Ik vind het leuk dat er continue ontwikkelingen zijn. Het is ook goed dat we niet met zijn alle inkakken, en denken oh dit doen we al jaren zo dus blijven we dit lekker zo doen

Big Commerce is vele malen beter dan Shopify. Maar de advertising machine van Shopify is is op dreef. Hierdoor zijn vele agencies plugins gaan ontwikkelen voor Shopify en niet voor Big Commerce. De plugins zijn mede bepalend voor het succes van een webshop platform.

Dit noem headless eCommerce. Dat WordPress lijkt Rosanne Fantastisch.