Webshop Maken Met Magento

Magento Werkt Eenvoudig

Door de open source technologie biedt het zowel gratis als betaalde plug-ins, zoals M2E Pro. Het ontwerpen en beheren van een webshop is eenvoudiger doordat je geen programmeerkennis nodig hebt. Sluit aan op bedrijfssystemen zoals Docdata en Komsa

Diverse cursussen beschikbaar (Webshop & Beheer – Installatie & Optimalisatie – Thema’s & Template) Vraag ons naar de mogelijkheden! Zoals de meeste weten heeft Magento het einde van Magento 1 aangekondigd. Na lange tijd aan ontwikkeling zal het platform in juni 2020 ‘finish of life’ bereiken en heeft zijn levensduur bereikt. Webshops die draaien op dit platform staan dus voor de keuze van overstappen.

Het is een wereldwijd gevestigde organisatie. Daardoor heeft het een grote neighborhood opgebouwd en wordt het globaal ondersteund.

Gebruik van buitenlandse betaalsystemen is mogelijk Bekend met aanbieders zoals Icepay en magento hosting MultiSafepay Webwinkels beheren vanuit een centraal punt zowel buiten- als binnenlands

Wij werken zowel in Nederland als in België. Een store laten maken was nog nooit zo gemakkelijk.

De beste keuze voor online succes Adobe Magento biedt oneindig veel mogelijkheden voor uw webshop Magento wordt gekenmerkt door de open supply technologie in combinatie met vooruitstrevende mogelijkheden. Hiermee krijgen verkopers controle over het beheer van hun online magento webshop. Het is wereldwijd het meest gebruikte systeem voor de ontwikkeling van webshops en wordt daarom wereldwijd ondersteund.

Bevat een eigen zoekmachine optimalisatie Bevat een eigen Adwords optimalisatie

  • Alle genoemde prijzen zijn vaste prijzen zonder verborgen of terugkerende kosten!
  • Of u nu een starter ben of een gevestigde onderneming, samen maken we een succes van uw nieuwe e-Commerce avontuur!

aan het uploaden van uw producten. Meer weten over onze internet hosting, onderhoud of een nieuwe webshop laten maken? laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Magento biedt een open source software. Daardoor is het mogelijk om webshops gemakkelijk aan te passen en te verbeteren naarmate je organisatie groeit. Het aanpassen van jouw webshop kan gemakkelijk, doordat wij various koppelingen kunnen implementeren.