Webshop Maken Met Magento

Prijzen lopen op tot een paar honderd dollar, meestal eenmalige kosten, waarbij updates in de regel gratis zijn. Aan te raden is om de updates door bekwame en ervaren Magento builders te laten doen. Het werkt goed en inspirerend voor veel ondernemers om een foundation magento te hebben bij het design. Hiervoor worden de Themes gebruikt. Dit zijn indelingen van de webshop, de pagina en de checkout, waardoor het vaak veel makkelijker wordt om het geheel voor je te zien.

Deze zijn, internet als voor de Magento 1 webshop, keurig te overzien in een Marketplace, aangeboden door Magento. Hierop zijn een aantal categorieën aangebracht, om sneller te kunnen zoeken: Hieruit blijkt wel dat Magento 2 de hele range van mogelijkheden voor een webshop beslaat.

Vaak zijn Themes geïnspireerd op branches uit de detailhandel of onderdelen van de maatschappij. Het is natuurlijk ook mogelijk om een compleet maatwerk design voor Magento te ontwikkelen. Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over hoe je jouw Magento 2 webshop kan laten maken. Bijvoorbeeld: wat zijn de kosten voor een magento hosting?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze web site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Hoe maak ik een eigen webshop met Magento? Magento is een excellent magento programma voor wie een webshop wil maken. Met Magento heeft u al snel een eenvoudige basisstructuur voor uw eigen internetshop.

aan of laat je informeren door een van onze consultants. Benieuwd naar Magento 2 of wil je een demo aanvragen? Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid © 2020 West Point Digital | Alle rechten voorbehouden.