Van Der Meer Woocommerce Plugin

Wel raden we aan om kritisch te zijn in de keuze voor een hostingpartij. Een goedkoop maandelijks tarief betekent vaak ook geen backups.

Omdat WooCommerce dus een plugin is van WordPress kun je met deze combinatie gemakkelijk een weblog/nieuwsarchief bijhouden en andere content material beheren. Op dit punt wint WooCommerce het van Magento. Een ander punt waarop Magento het aflegt tegen WooCommerce is de gebruiksvriendelijkheid. WooCommerce is simpel te beheren en bevat geen spannende of uitgebreide functionaliteiten. Daardoor is het systeem ideaal voor ondernemers die nog niet zoveel ervaring hebben en die willen starten met een relatief kleine shop woocommerce.

Beoordelingen Ontvangen Van Bestaande Klanten

Mocht de webshop crashen dan kan dat schade veroorzaken. Kies daarom voor hosting bij een partij die ook onderhoudswerkzaamheden uitvoert en de nodige updates op tijd doorvoert. Het feit dat WordPress hosting onderdeel is van WordPress brengt naast bovengenoemde voordelen ook een ‘maar’ met zich mee. Algemeen oordeel WooCommerce

Mis je een functionaliteit, dan is hier vrijwel altijd een plugin voor te vinden. Een groot pluspunt van een WooCommerce store is dat deze in principe op elke hostingomgeving kan draaien. De snelheid is daardoor vrijwel altijd optimaal, in tegenstelling tot een Magento shop die alleen op een speciaal ingerichte server optimaal kan draaien. De kosten voor de internet hosting van een WooCommerce shop kunnen daardoor relatief laag blijven.

Mocht je toch interesse hebben in uitgebreide functionaliteiten, dan is dat gewoon mogelijk in WooCommerce. Voor search engine optimization is Yoast beschikbaar, een plugin die veelzijdige opties biedt om de webshop beter vindbaar te maken.

Kortom: zowel Magento als WooCommerce biedt ondernemers in de e-commerce voordelen. Gebruik maken van een degelijke e-commerce oplossing én de beschikking hebben over het meest gebruikte CMS ter wereld. Klinkt als de ideale combinatie, toch? Dat dachten drie WordPress fanaten in 2008 ook. Zij leerden elkaar kennen via een discussion board en kwamen samen op het idee om een webshopsysteem te ontwikkelen voor ‘s werelds meest gebruikte CMS.

  • Je krijgt statistieken te zien hoeveel mensen inloggen op je website by way of elk netwerk.
  • Er worden tientallen netwerken ondersteund, waaronder Apple, Amazon en PayPal.
  • De Enhanced Ecommerce Google Analytics plugin is één van de belangrijkste die alle e-commerce web sites zouden moeten hebben.
  • En eigenlijk elk sort webshop heeft voordeel van een snelle sociale login.

WooCommerce is het ideale systeem voor ondernemers die een webshop met een maximum van ongeveer 500 producten willen beginnen en nog weinig ervaring hebben. Een WooCommerce shop is eenvoudig op te zetten en te beheren en de kosten voor hosting WordPress website zijn relatief laag. Wil je gebruik maken van uitgebreide functionaliteiten, dan biedt WooCommerce hier tot op zekere hoogte de mogelijkheid voor. Echter loop je wel het ‘gevaar’ om met te veel plugins de logica in de again-finish te belemmeren.

Zoals gezegd is een WooCommerce shop een website met een kleine webshop en is dit een prima oplossing voor kleine webshops. Met Magento kun je rekenen op professionele, veilige, stevige en full webshops met standaard functionaliteiten en uiteenlopende uitbreidingsmogelijkheden.

Keuze Van De Template Ofwel Het Thema Van Je Website En Webshop