Persoonlijke Lening Afsluiten? Afsluiten Tegen De Laagste Rente

Subsidies en regelingen van de overheid Een subsidie of andere regeling van de overheid kan interessant zijn voor uw onderneming. Uw aanvraag moet vaak wel voldoen aan een aantal voorwaarden. U maakt meer kans als uw plannen aansluiten bij wat de overheid belangrijk vindt.

Alles over het lenen van geld Lenen met een onderpand Lening voor restschuld Fiscale gevolgen van een lening Nu kosten lening verlagen

Dit gebeurt meestal online via een platform. Dat is een website waar u uw idee kunt presenteren en bedrijfsfinanciering kunt ophalen. Het is zowel interessant voor een startend als een bestaand bedrijf. Bij factoring en debiteurenfinanciering betaalt een financial institution of factoringmaatschappij (de factor) grotendeels de facturen die u verstuurt. U krijgt het bedrag van uw factuur direct van hen.

Heeft deze informatie u geholpen? Stel hem aan een van onze partners. Ondernemersplein is een initiatief van: Hypotheek, krediet & lening

Met income-based mostly financing betaalt u de investeerder als toekomstige rendement een percentage van uw omzet, in plaats van een aandeel. In de meeste gevallen ligt dit tussen de 2 en 5%. De investeringsovereenkomst geldt tot het overeengekomen most is bereikt, vaak van twee- tot driemaal het ingelegde bedrag. U verdient uw investering dus sneller terug dan met het ‘traditionele’ enterprise capital. Het voordeel voor u is vooral dat u geen equity (eigen vermogen) hoeft in te leveren.

Meestal binnen een bepaalde branche of sector. Een bedrijsfinanciering auto financieren aanvragen doet u bij het Venture Capital fonds.

Op een effectenbeurs kunt u mogelijk effecten, zoals aandelen en obligaties, verhandelen. Naar de beurs gaan, is niet iets wat u zomaar even doet.

Een microkrediet is zowel interessant voor een startend of een bestaand bedrijf. Het zijn zakelijke leningen tot € 50.000. Een microkrediet wordt ook wel microfinanciering genoemd. Soms kunt u naast het geld ook coaching krijgen.