Magento Webshop Specialisten Helpen Je Graag Verder

magento is een behoorlijk zwaar systeem. Bij het gebruiken van de oudere versies had dit ook zeker een merkbaar nadelige invloed op de snelheid. Het boeken van snelheidswinst en het vergroten van het gebruiksgemak waren dan ook de hoofdredenen om Magento 2 op de markt te brengen. Omdat WooCommerce veel lichter is dan Magento 2, is het webshopplatform van WordPress in beginsel ook sneller. Voor beide platforms zijn ook ruim voldoende responsieve thema’s beschikbaar.

Zowel WooCommerce als Magento 2 beschikken over een overzichtelijke catalogus en productpagina, maar op dit vlak blinkt het laatstgenoemde platform wel uit. De catalogus en check magento hosting-out werken in Magento 2 effectiever, terwijl Magento ook meer personalisatie-opties biedt dan WooCommerce.

Magento is een veel groter e-commercepakket en biedt dus ook meer schaalbaarheidsmogelijkheden, zeker als je wilt groeien. In het huidige tijdperk van groeiende cybercrime is veiligheid van het grootste belang. Dat geldt zeker ook voor jouw webshop, die ongetwijfeld een hoop persoonlijke informatie bevat. Magento 2 voorziet in uitgebreide en actuele security magento patches die jouw webshop veilig houden.

Magento Review: Sjablonen En Ontwerp

Schaalbaarheid door uitgebreid pakket Voor een eenvoudige webshop zijn WooCommerce en Magento 2 allebei zeer bruikbaar. Omdat het systeem niet zo uitgebreid is, heb je veel plug-ins nodig om deze functionaliteiten in WooCommerce op te roepen.

  • Let goed op de grid van de template.
  • Een Magento template is altijd opgebouwd through een grid (header, footer, sidebar hyperlinks, sidebar recht, enz).
  • Je kan alle kleuren, lettertypes en afbeeldingen vaak eenvoudig veranderen maar de grid wijzigen is vaak erg lastig.

Je bent bij WordPress namelijk genoodzaakt om een plug-in in te zetten voor meertalige web sites. Magento heeft dit standaard. In WooCommerce moet je hier een extensie voor inzetten.

Meertalige websites maken is gemakkelijker Met WooCommerce profiteer je weliswaar rechtstreeks van WordPress Multilingual, een plug-in van WordPress die het gemakkelijk maakt om webshops meertalig te maken. Toch is dit geen voordeel ten opzichte van Magento 2.