Magento Vs Woocommerce

betere on-line vindbaarheid voor mijn dealers meer on-line leads bieden aan mijn franchisenemers muntz is dé companion als je op zoek bent naar een betaalbare en optimaal converterende magento2 webshop Magento is een open supply magento hosting e-commerce platform. Speerpunten van Magento zijn: schaalbaarheid, eenvoud, snelheid van implementatie, extensies en krachtige koppelingen met verschillende systemen.

Magento 2 Developer’s Guide

Hoe ga je de webshop inrichten? Wat voor sort internet hosting neem je?

een snelle goed converterende webshop? Ontwikkeling en implementatie Magento is het meest gebruikte open supply webshop-platform ter wereld, met veel krachtige functionaliteiten.

  • Ontsluit elke knowledge-bron met Magento Business Intelligence en mis geen kans meer.
  • Zet je succes kracht bij door knowledge op de juiste manier voor je te laten werken.
  • De belangrijkste selectiecriteria voor een fashionable e-commerce platform.
  • De belangrijkste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Magento.

Content, wat ga je allemaal schrijven? We hebben je al een paar ideas gegeven.

Maar er komt zoveel meer bij kijken. Protagonist kan hierbij helpen! Bel of stuur een e-mail naar DienstenIk wil graag…mijn merkuitstraling verbeteren goed gevonden worden in Google

Veelal zijn deze gekoppeld aan ERP- of logistieke systemen. Samen met jou zorgen wij voor online groei via jouw nieuwe webshop.

magento biedt een ongeëvenaarde webwinkelervaring en heeft wereldwijd meer dan 200.000+ gebruikers! Muntz is Magento2 specialist en heeft ervaring met complexe webshops.

Met de b2b webshop module van Muntz richten wij ook jouw b2b-verkoopkanaal efficiënt in. De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af. Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw e-commerce succes. Check hier enkele van onze magento circumstances webshop. de groot – magento 2 webshop

Na livegang helpen onze online marketeers je graag om maximale resultaten uit jouw nieuwe platform te halen. Naar wens uit te breiden met vele, op de on-line touchpoints in de buyer journey ontwikkelde, add-ons. Met dit platform waren wij één van de eerste aanbieders in Nederland die een Magento 2 webshop live kon zetten, inclusief b-to-b webshops voor dealers.