Magento Specialist Voor Design En Seo

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de bouw en de ontwikkeling. Als klant betrekken we je nauw bij dit proces.

Van zzp’er tot supervisor van een groot bedrijf: voor elke branche en elk finances hebben wij een passende oplossing. Magento heeft daarnaast een breed scala aan modules en is eenvoudig uit te breiden om zo te voldoen aan jouw specifieke wens. Ook aan de slag met een praktische en moderne Magento-webshop? Neem contact op met een skilled by way of ofstuur een e-mail.

Onze deskundige backend developers maken dan ook gebruik van de nieuwste technieken, features en modules. Door jarenlange ervaring in bouwen en ontwerpen, weten we dat goed vindbaar zijn in organische zoekresultaten vandaag de dag erg belangrijk is.

Wij denken graag met je mee over de juiste strategie en inhoud en zorgen voor een mooie oplossing. Een goede webshop hangt nauw samen met het juiste design.

Magento is een open supply systeem. Dit betekent dat webdevelopers regelmatig tips webshop freelance en verbeteringen kunnen aandragen.

Om je op een goede en persoonlijke manier te kunnen helpen, gebruiken en plaatsen wij cookies. Magento is het meestgebruikte open supply webshoppakket in Nederland; een bewezen e-commerceplatform met grote voordelen. Op zoek naar een mooi en gebruikersvriendelijk winkelsysteem magento met een goede orderafhandeling, duidelijke rapportages en uitgebreid artikelbeheer? Verdel heeft alle kennis in huis om een Magento-webshop volledig af te stemmen op jouw wensen. Geen idee welke functionaliteiten passen bij jouw bedrijf, producten en/of doelgroep?

Magento Templates

Door onze hulp aan te bieden bij het schrijven van vindbare webteksten zorgen we ervoor dat jouw on-line winkel beter scoort in zoekmachines. Geschikt voor grote en kleine bedrijven

Onze webdesigners zorgen voor een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en huisstijl. Hierbij houden wij altijd het doel en de doelgroep voor ogen. Voordat magento hosting we met de implementatie van het ontwerp aan de slag gaan, zitten we graag met je om tafel om dit te bespreken en waar nodig aan te scherpen.