Magento Hosting Vergelijken

Varnish cache Kosten per maand vanaf € 169,- per maand Hosting: 4 magento voordelen van goede internet hosting

  • Waar kies je jouw Magento template wel op:

Daarnaast heeft een snelle webwinkel invloed op je positie in Google. Daardoor ben je beter vindbaar, wat ook weer leidt tot meer verkeer. Goede hostingpartijen zorgen ervoor dat je webshop vrijwel nooit ‘uit de lucht’ is. Het kan namelijk voorkomen dat door drukte op de servers van hostingpartijen je webwinkel even niet bereikbaar is.

Hieronder presenteren we drie voorbeeld configuraties van onze magento hosting 2 webshops. Dit geeft een indicatie van de investering met bijbehorende werkzaamheden. In een kennismakingsgesprek horen we graag je wensen en doelen zodat we hier een passende offerte voor kunnen maken. Voorbeeld configuraties van onze Magento 2 webshops

Hosting is, heel makkelijk gezegd, het huren van ruimte op het web om daar je webshop te vertonen. Een goede internet hosting van je webshop is erg belangrijk, want dit bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van je webshop. De voordelen van goede hosting magento: Niets is irritanter dan een trage website. Een snelle webshop biedt je klant een fijnere gebruikservaring en een soepele route naar een gevulde winkelwagen.

Zo zullen er altijd vragen zijn, nieuwe wensen komen en ontstaat er voortschrijdend inzicht. Onze answer managers helpen je graag en reserveren tijd voor periodiek overleg en updates binnen Magento. Meer weten over de migratie van Magento 1 naar Magento 2? Iedere klant is uniek maar de keuzes komen vaak overeen.

Dat is natuurlijk funest voor je omzet. Je webshop magazine natuurlijk niet worden gehackt. Een goede hostingpartij zorgt voor een veilige omgeving en neemt maatregelen om een beveiligingslek van je webshop te voorkomen.