Magento Hosting

Klik op de betreffende database aan de linkerzijde en klik vervolgens op Exporteren boven in de tabjes. Exporteer het bestand naar een SQL bestand.Open vervolgens het .sql bestand en typ CRTL+F of CMD+F . Zoek vervolgens op de url van de testomgeving en vervang alle urls met de nieuwe url van de reside omgeving. Hiermee is meteen de safe url en unsecure url van Magento vervangen.

Lees Over Onze Visie Over Magento 2, Bekijk Onze Magento 2 Cases Of Lees Over Onze Aanpak

Download vervolgens de gehele FTP van de Magento shop root met een FTP programma zoals Filezilla. Dan raad ik je aan om te werken met Sequel Pro of through Terminal . Sequel Pro heeft iets meer tijd nodig dan een gewone export, maar het is echt de moeite waard. Ga naar het management magento webshop panel van je hostingbedrijf en klik op phpmyadmin. Hier worden de databases opgeslagen.

Maak een backup van de testomgeving van je Magento webshop Voordat je met de backup begint is het belangrijk om de cache te legen. Dit doe je in Systeem > Cache management.

Als expert developer werkt hij dan ook vaak mee aan diverse open source projecten rondom security en performance. Hij heeft zich bewezen als één van de prime magento hosting-Magento-programmeurs van de Benelux. Daarom is Jeroen een graag gehoord spreker in zijn vakgebied en de wereld van IT-dienstverlening.

Met zijn bedrijf MageHost.pro biedt Jeroen sinds 2012 gespecialiseerde en snelle e-commerce hosting. Copyright © 2017 MageHost.pro – Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden| Terms of Service

Maak een nieuwe database aan in de reside omgeving en doe by way of phpmyadmin een magento import van de aangepaste database backup uit stap 2. Let op dit kan even duren dus sluit het scherm niet af.