Je Eigen WordPress

Vul bij ‘Link tekst’ vervolgens ‘Home’ in en klik op ‘aan menu toevoegen’. Zet het menu op volgorde door de objects naar de juiste plek te slepen. Wil je later een pagina toevoegen aan het menu? In contactpagina bijvoorbeeld? Ga dan weer naar het menu-item ‘menu’, voeg de pagina toe, zet hem op de juiste plek en sla het menu weer op.

Veel webwinkels hebben categorieën. Zo heeft een kledingwinkel bijvoorbeeld de categorieën ‘t-shirts’, ‘broeken’ and so forth. Via ‘aangepaste hyperlinks’ kan je de url van de categorie toevoegen en de categorie in het menu plaatsen. Wanneer je een item iets rechtsonder een andere item plaatst, maak je een submenu aan.

  • Hallo Jaap, geen enkel probleem.
  • Het kan met GravityForms, maar is nog wel een puzzelwerkje: als je het leuk vindt om daar mee te stoeien: zie gravityforms.com.
  • Succes met jouw WordPress Webshop!
  • Mijn group kan je er eventueel ook bij helpen.
  • Wel even een back-up maken vooraf :)!

Zo kan males through het menu direct gaan naar specifieke categorieën. Aangepast: Onder ‘aangepaste hyperlinks’ zie je ook ‘categorieen’, het toevoegen van categorieen hoeft dus niet meer via ‘aangepaste hyperlink’s. Ga direct de ‘Categorieën’, selecteer de pagina’s die je in het menu wil hebben en voeg ze toe.

Wanneer je WooCommerce installeert, worden er automatisch een paar pagina’s aangemaakt. Bijvoorbeeld de pagina’s ‘winkelmand’, ‘winkel’ en ‘afrekenen’. Laten we nu het menu aanpassen, zodat deze pagina’s in het menu komen – in de juiste volgorde.

Voordelen Van Een WordPress

Dit is de tekst die zichtbaar is wanneer de afbeelding niet geladen kan worden. Verder is deze tekst ook zichtbaar voor de zoekmachine (de zoekmachine gebruikt woocommerce o.a. de alt-tag om erachter te komen wat voor afbeelding je gebruikt). Geef de afbeelding een beschrijvende naam, zoals ‘Wit t-shirt geometrische raaf’.

Dit moet met http:// (of als je een SSL-certificaat hebt, https://). Het finest kan je gewoon naar jouw web site gaan en de hele URL kopieëren vanuit de browser.

Productpagina opslaan en bekijken Wil je weten hoe de pagina eruit ziet? Je ziet op de productpagina het resultaat. In de breadcrumb zie je dat het shirt in de categorie ‘t-shirt’ is ingedeeld en in de tag ‘Geometric’. Je ziet verder de titel, de prijs, de productafbeelding, een koopknop en een korte en lange beschrijving,

Geef elke afbeelding een titel en een alt-tag. Een WordPress hosting alt-tag is een omschrijving van het product.

Vul bij menunaam een naam in. Klik bij ‘Menu instellingen’ op ‘hoofdmenu’ en klik op ‘menu opslaan’. Ga vervolgens naar aangepaste hyperlinks website bouwen en vul de hele URL in van jouw website.

Wil je een productafbeelding uploaden? Klik dan op ‘Bestanden uploaden’ en selecteer de foto.