Hoe Koppel Je Je Woocommerce Webshop Aan Instagram Shopping?

Het kan namelijk vrij ingewikkeld worden. Zelf hebben we geen installatie met WPMS met WooCommerce draaien. Op internet las ik dat je by way WordPress of System Status > Tools > de Force language replace kan draaien.

  • PinterestIngesteld en gebruikt door Pinterest, gebruikt voor concentrating on advertenties en content material promoten naar gebruikers die kinsta.com hebben bezocht.
  • HotjarWe gebruiken Hotjar om de wensen van onze gebruikers beter te begrijpen en kinsta.com te optimaliseren.
  • Gebruikt door Hubspot zodat we gebruikers die kinsta.com bezoeken beter kunnen helpen wanneer ze contact opnemen.
  • G2Ingesteld en gebruikt door G2, gebruikt voor targeting advertenties en content promoten naar gebruikers die kinsta.com hebben bezocht.
  • De makkelijkste betalingen by way of WooCommerce

De Voordelen Van Woocommerce

De NL webshop is keurig in het NL, maar de Duitse webshop is in het Engels. Kan ik daarvoor ook WPML gebruiken?

Dat zou dubbel werk zijn en maakt het onnodig complicated. Staan de taalinstellingen van de Duitse multisite goed ? Het lijkt er namelijk op dat de Duitse vertalingen van WooCommerce niet worden geactiveerd. Instellingen staan goed, Woocommerce zelf zegt dat ik de vertaling moet forceren , maar ik zie daar geen mogelijkheid voor bij de Tools van Woocommerce…. Dit is exact de reden dat we dit soort blogs schrijven.

Accountinstellingen In Woocommerce

De rest van de web site is al vertaald naar het Duits, het zou fijn zijn als er een simpeler manier was om de webshop WordPress hosting in het Duits te krijgen. Alvast dank voor het meedenken! Aangezien je voor een multisite omgeving hebt gekozen, hoef je niet voor WPML te kiezen.

Deze lijkt echter niet meer in de laatste versie van WordPress website te zitten. Mogelijkheid is ook dat voor de frontend de taalstrings van het theme worden aangesproken. Lastig om vanuit deze plek te bepalen. In ieder geval nog dank voor het meedenken. Hoi Marca, dat was het eerste waar ik aan dacht!