Hoe Installeer Ik Magento 2?

Deze bezoekers weten namelijk precies wat ze zoeken en hebben een koopintentie. Het is dus aan jou om de beste zoekervaring te bieden. Daar zijn verschillende oplossingen voor! Een goede zoekfunctie dient te voldoen aan: snelheid, relevantie en gebruiksgemak. Jij bepaalt helemaal zelf hoe de zoekfunctie in elkaar zit, waarbij spellingfouten door de device zelf worden gecorrigeerd.

Een groot pluspunt van deze Yotpo extensie is dat klanten een productreview kunnen achterlaten direct vanuit de body van de e-mail. Hierdoor wordt de kans vele malen groter dat er een review wordt achtergelaten. YotPo is een super webshop uitgebreide marketingtool, maar heeft ook een free of charge plan voor kleine webshops. Hiermee kun je op verschillende plaatsen evaluations plaatsen en deze eenvoudig vanuit je backend modereren.

Triggers en regels zijn eenvoudig in te stellen vanuit je backend en je bepaalt zelf hoe het eruit ziet. Zijn producten lastig te vinden of kost het bezoekers teveel moeite om te winkelen? Dan verlaten bezoekers zonder pardon je webshop. Een zoekfunctie is daarom een onmisbare tool. Bezoekers die een zoekmachine op een website gebruiken, converteren namelijk gemiddeld three tot 5 keer vaker.

Bij meer dan 50 orders per maand ben je helaas wel snel aangewezen op de premium versie van YotPo. Deze start vanaf $29 per maand en groeit mee met je webshop. Kijk hier voor meer informatie over de free of webshop charge en premium versie. Download de Yotpo Reviews extensie hier voor Magento 1 of Magento 2.

Voor meer informatie over pakketten en prijzen kun je hier terecht. Met de Magento 2 extensie voor Truspilot heb je dus een eenvoudige manier om je reviewscore toe te voegen aan je webshop.

Een goed evaluation platform is vandaag de dag ontzettend belangrijk voor de betrouwbaarheid van je webshop. Meer dan de helft van de consumenten checkt namelijk eerst de reviews, voordat ze overgaan tot aankoop bij een nieuwe webshop. Trustpilot is een onafhankelijk en zeer gebruiksvriendelijk reviewplatform en één van de bekendste in Nederland. Je kunt free of charge starten met het verzamelen van critiques op Trustpilot en vanaf €115 per maand kun je de scores ook laten zien op je web site.

Hierdoor heb je een relevante, snelle en gebruiksvriendelijke zoekmachine in je webshop. Laat de conversies maar binnenstromen! Review extensies voor Magento 1 & 2 Reviews zijn een belangrijk touchpoint in de buyer journey van je klant. Ze dienen als social proof voor je webshop en geven potentiële klanten additional informatie over producten.

Instagram is daarvoor het populairste platform van dit moment en met de Instagram Integration extensie koppel je jouw producten aan social media afbeeldingen. Daarnaast kun je op je website magento hosting je Instagram feed laten zien, zodat bezoekers je webshop hopelijk op social media gaan volgen. Conversie verhogende extensies voor Magento

Met de Automatic Related Products extensie kun je gerelateerde producten laten zien op catalogus-, product- en winkelwagen pagina’s. Het zorgt ervoor dat consumenten minder snel je webshop verlaten en eerder een product vinden dat bij hen past. Het biedt tevens nieuwe upsell mogelijkheden.

Zet je beste producten further in de schijnwerpers met de Featured Products extensie en verkoop meer! Door acties of goed lopende producten uit te lichten op je homepage, kun je zorgen dat er meer wordt gekocht. Deze extensie is gemakkelijk toe te voegen aan je webshop en is volledig aan te passen naar je wensen. De aandachtsspanne van consumenten is kort. Daarom is het belangrijk om ze zo snel mogelijk interessante producten te laten zien.