Een Werkende WordPress Webshop Maken

WordPress Onderhoud

WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende neighborhood waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uitbreidbaar naar uw wensen d.m.v. shopmodules in beheer van het moederbedrijf zelf. Hierdoor blijven de modules veilig en is uw shop wordpress webshop altijd updated met de laatste technieken.

Nederlandse Woocommerce Support

WooCommerce is de ideale oplossing voor mensen die voor het eerst op een serieuze manier een webshop willen starten. Heeft u al een web site welke draait op WordPress en bent u van plan een webshop te starten?

De foundation is sterk en functioneel en bevat een oneindig aantal uitbreidingsmogelijkheden. WooCommerce is een van de meest populaire webshop modules binnen WordPress. Dit is niet voor niets, aangezien het CMS een echt succes blijkt te zijn. Het CMS geeft uw klanten de mogelijkheid in te loggen om zo hun bestellingen te bekijken.

Dan kan het een slimme zet zijn om uw webshop binnen een ander platform te laten ontwikkelen. Naast wordpress webshops realiseren wij ook Magento webshops. Dit CMS leent zich goed voor webshops met een groot aantal producten en is een goede keuze voor de grotere webshophouder.

  • Je kan uit die kolom alle widgets verwijderen die je niet wil door op het pijltje te klikken en op verwijderen te klikken.
  • Wij gaan gewoon voor één sidebar .
  • Handig is je verschillende dingen op verschillende locaties wil plaatsen.
  • Dan is de kans groot dat er een plugin bestaat die zo’n widget toevoegt.

Ook is het voor uzelf mogelijk om statistieken bij te houden omtrent uw verkopen mits u hier behoefte aan heeft. Wilt u een snel en flexibel webshop WordPress hosting CMS met alleen de functionaliteiten die u zelf in uw pakket wilt hebben? Dan is WooCommerce de juiste keuze. Talloze uitbreidingsmogelijkheden

Dan kan het een slimme keuze zijn om voor een WordPress webshop te kiezen. Wij implementeren de webshop binnen uw huidige WordPress web site, wat het bijhouden van uw store nog eenvoudiger maakt. U heeft het gemakt om vanuit één plek zowel uw website als webshop volledig te beheren. Wilt u een webshop starten, maar heeft u duizenden producten in uw beheer?